Skip to main content
Bel direct: 0235714534

Transport & Vervoer

Wanneer u goederen moet leveren aan uw klanten, dan loopt u het risico dat tijdens het transport er schade ontstaat aan de lading met alle financiële gevolgen van dien. Dit risico kunt u afdekken met een transportverzekering. Er zijn verschillende soorten transportverzekering, namelijk:

Transport
De transportverzekering of transportgoederenverzekering dekt beschadiging en verlies van lading (vervoerde zaken) tijdens het transport, waaronder het laden en lossen.
De dekkingsmogelijkheden van de transportverzekering zijn afhankelijk van het soort vervoer, de verpakking en de aard van de te vervoeren zaken, de bestemmingen, de aard van het bedrijf e.d.

Vervoer eigen goederen
Misschien dat u als zelfstandig ondernemer het transport van uw goederen geheel of gedeeltelijk zelf verzorgt. Op dat moment heeft u met een transportrisico te maken en dus met de kans op een flinke schadepost.

Met een Eigen-vervoerverzekering vangt u deze problemen op. Uiteraard zijn de goederen verzekerd tegen verlies of beschadiging tijdens een ongeval maar ook diefstal van de goederen – na braak aan de auto – is gedekt.

U kunt per bedrijfsauto aangeven tot maximaal welk bedrag de goederen verzekerd moeten zijn.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

stel een vraag