Bel direct: 0235714534

Vraagt u zich ook af of u niet te veel betaalt voor uw verzekeringen? Maak het uzelf gemakkelijk en gebruik de premiecheck van Dorsman Assurantiën. Wij nemen u al het werk uit handen.

Hoe het werkt
Kies een van de onderstaande premiechecks en vul hem in. Het is hierbij handig om uw laatste polisblad erbij te pakken voor de gegevens. Na ontvangst maken voor u een vergelijk en bieden u indien mogelijk een voordeliger alternatief.

Advies
Wij maken een vergelijk op basis van de door u opgegeven informatie. Er vind geen advies plaats (execution only).

Overzicht beschikbare premiechecks
Premiecheck Auto
Premiecheck Aansprakelijkheid
Premiecheck Bromfiets

Premiecheck Inboedel

Premiecheck Woonhuis
Premiecheck Woonpakket Eigenaar

Premiecheck Woonpakket Huurder
Premiecheck Reis

Als u liever geholpen wordt met uw keuzes, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op of mail uw vraag. Wij helpen u graag verder!

stel een vraag           telefoon023 5714534


 • Vacature receptioniste/administratief medewerker

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega!

  Functie
  Receptioniste/administratief medewerker

  Wie zijn wij?
  Dorsman Assurantiën is een klein modern verzekeringskantoor. Wij verzorgen de verzekeringen voor particulieren en kleine ondernemers.

  Wij zijn op zoek naar een receptioniste/administratief medewerker. Tot de taken behoren het opnemen van de telefoon, het ontvangen van klanten en diverse administratieve werkzaamheden.

  Wat bieden wij?
  Een startersfunctie met doorgroei mogelijkheden, een plezierige en informele werksfeer, een aanstelling met uitzicht op een vast contract.

  Wat vragen wij?
  Een commerciële en dienstverlenende instelling, een representatief voorkomen en een prettige telefoonstem.

  Geïnteresseerd in de functie? Stuur dan je sollicitatiebrief, voorzien van c.v. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over het kantoor of over de functie kunt u contact opnemen met Charly Dorsman.