Disclaimer

De door Dorsman Assurantiën verstrekte informatie wordt zorgvuldig onderhouden en wordt op het moment van verstrekken betrouwbaar geacht. Daarentegen kan Dorsman Assurantiën niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Dorsman Assurantiën kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Dorsman Assurantiën aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud of functionaliteit van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Bij verwijzingen naar sites die buiten het domein van Dorsman.nl liggen en die niet door Dorsman Assurantiën worden onderhouden, wordt geen garantie afgegeven voor de inhoud, data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal dat door dergelijke sites wordt aangeboden.

De bezoeker van deze site is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie die wordt aangeboden en de eventuele keuzes die met inachtneming van deze informatie gemaakt worden. De informatie mag uitsluitend door de sitebezoeker zelf worden gebruikt. De sitebezoeker mag de informatie niet verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. De bezoeker is verplicht aanwijzingen van Dorsman Assurantiën omtrent het gebruik van de informatie op te volgen.

Voor klachten, opmerkingen of suggesties over de inhoud van deze site kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Bezoekadres:
Passage 11
2042 KS Zandvoort

Postadres: 

Postbus 11
2040 AA Zandvoort

T: 023 571 45 34
E: info@dorsman.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 
8:30 tot 17:00

Download nu onze App en ervaar het gemak!
apple storegoogleplay

Volg ons ook op social media:
facebook twitter gplus

Log in

create an account